Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11059Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Тимофєєв, Сергій Сергійович | - |
| dc.contributor.author | Колесник, М.Р. | - |
| dc.contributor.author | Мямлін, С.В. | - |
| dc.contributor.author | Timofeev, S.S. | - |
| dc.contributor.author | Kolesnik, M.Р. | - |
| dc.contributor.author | Miamlin, S.V. | - |
| dc.date.accessioned | 2022-09-24T17:14:59Z | - |
| dc.date.available | 2022-09-24T17:14:59Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.citation | Тимофєєв С. С. Обладнання для термічної і хіміко-термічної обробки / С.С. Тимофєєв, М.Р. Колесник, С.В. Мямлін // Інтелектуальні транспортні технології : тези доповідей 2-ої міжнародної науково-технічної конференції (27-29 квітня 2021 р.). – Харків : УкрДУЗТ, 2021. – С. 159-160. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11059 | - |
| dc.description.abstract | Однією з важливих проблем сучасної інженерії є розробка методів підвищення довговічності, надійності деталей і механізмів, що працюють у складних умовах тертя та зносу. Підвищення заявлених властивостей деталей забезпечується підбором пари з мінімальним коефіцієнтом тертя, підвищенням твердості однієї або обох частин, створенням на контактній поверхні захисних шарів з необхідною структурою і властивостями, підвищенням якості чистоти обробки поверхонь, що труться, підбором відповідного мастила. | uk_UA |
| dc.publisher | Український державний університет залізничного транспорту | uk_UA |
| dc.title | Обладнання для термічної і хіміко-термічної обробки | uk_UA |
| dc.title.alternative | Equipment for thermal and chemical-thermal treatment | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Appears in Collections: | Інтелектуальні транспортні технології | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Timofeev.pdf | 980.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.