Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11512
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМирошниченко, Юлія Володимирівна-
dc.contributor.authorМоцна, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorГриценко, Наталя Валеріївна-
dc.contributor.authorMyroshnychenko, U.V.-
dc.contributor.authorMotsna, I.V.-
dc.contributor.authorGritsenko, N.V.-
dc.date.accessioned2022-10-21T15:17:35Z-
dc.date.available2022-10-21T15:17:35Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМирошниченко Ю. В. Підвищення конкурентоспроможності пасажирських перевезень залізничного транспорту в умовах організаційно - структурних трансформацій / Ю.В. Мирошниченко, І.В. Моцна, Н.В. Гриценко // Технології та інфраструктура транспорту : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції (Харків, 14-16 травня 2018 р.). – Харків : УкрДУЗТ, 2018. – С. 417-419.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11512-
dc.description.abstractПасажирські перевезення - один з основних видів транспортної продукції. Вони займають особливе місце в роботі транспорту. Це обумовлено їх високим соціально-економічним значенням у житті суспільства і окремих громадян, виконанням однієї з гарантій держави - забезпечення свободи пересування. Транспортний ринок пасажирських перевезень надає пасажирам послуги різних видів транспорту, які не рівноцінні за вартістю, швидкістю, регулярністю і комфорту.uk_UA
dc.publisherУкраїнський державний університет залізничного транспортуuk_UA
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності пасажирських перевезень залізничного транспорту в умовах організаційно - структурних трансформаційuk_UA
dc.title.alternativeImproving the competitiveness of passenger transportation by railway transport in terms of organizational and structural transformationsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Технології та інфраструктура транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Myroshnychenko.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.