Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11684
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бутько, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Насибулліна, Д. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-28T15:08:46Z | - |
dc.date.available | 2022-10-28T15:08:46Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Бутько Т. В. Удосконалення технології роботи станції Мариуполь при взаємодії з портом в умовах можливих ризиків / Т. В. Бутько, Д. Р. Насибулліна // Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті : тези стендових доповідей та виступів учасників 31-ї міжнародної науково-практичної конференції "Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті" (Харків, 24-26 жовтня, 2018 р.). – 2018. – № 4 (додаток). – С. 10-11. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1681-4886 (рrint); 2413-3833 (online) | - |
dc.identifier.uri | http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11684 | - |
dc.description.abstract | Робота посвячена розробці технології з удосконалення роботи станції Маріуполь при взаємодії з портом в умовах виникнення можливих ризиків. До можливих ризиків доцільно віднести переробку вагонів з небезпечними вантажами, запізнення або неприйняття суден у порту. Одним із факторів зменшення ризиків в обробці вагонів з небезпечними вантажами на станції Маріуполь є зменшення часу простою вагонів в межах станції. Для формування удосконалення технології обробки вагонів з небезпечними вантажами був зібраний необхідний статистичний матеріал та отриманні відповідні динаміки розподілу. | uk_UA |
dc.publisher | Український державний університет залізничного транспорту | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології роботи станції Мариуполь при взаємодії з портом в умовах можливих ризиків | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | № 4 (додаток) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бутько.pdf | 1.66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.