Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12392
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗапара, Ярослав Вікторович-
dc.contributor.authorБугайчук, Є.Л.-
dc.contributor.authorНестеров, Є.В.-
dc.contributor.authorZapara, Y.V.-
dc.contributor.authorBuhaichuk, E.L.-
dc.contributor.authorNesterov, E.B.-
dc.date.accessioned2022-11-18T10:12:55Z-
dc.date.available2022-11-18T10:12:55Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЗапара Я. В. Логістичні підходи щодо удосконалення взаємодії вантажовідправників та АТ «Укрзалізниця» / Я.В. Запара, Є.Л. Бугайчук, Є.В. Нестеров // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами 15-ї наук.-практ. міжнар. конф. «Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика» (6 - 8 червня 2019 р. м. Харків) – 2019.– № 66 (додаток). – С. 136-138.uk_UA
dc.identifier.issn2075 - 4892-
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12392-
dc.description.abstractСьомий рік поспіль обсяги перевезень вантажів залізничним транспортом зменшуються. В структурі перевезень за 2018 рік зростання припадає тільки на імпортні перевезення (близько 5%). Динаміка зменшення обсягів відправлення основних номенклатурних вантажів (нафтопродукти, цемент, будівельні матеріали тощо) за останні роки свідчать про систематичні проблеми у процесі взаємодії роботи учасників перевізного процесу. Серед вантажів, перевезення яких здійснюється залізничним транспортом, слід виділити сільськогосподарські, зокрема зерно та продути перемолу.uk_UA
dc.publisherУкраїнський державний університет залізничного транспортуuk_UA
dc.titleЛогістичні підходи щодо удосконалення взаємодії вантажовідправників та АТ «Укрзалізниця»uk_UA
dc.title.alternativeLogistic approaches to improve the interaction of loaders and Ukrzaliznitsyauk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:№ 66 (додаток) Ч.1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zapara.pdf1.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.