Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13580
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРоманенко, Олександр Валерійович-
dc.contributor.authorКалінін, Олег Анатолійович-
dc.contributor.authorПлугін, Олексій Андрійович-
dc.contributor.authorПлугін, Андрій Аркадійович-
dc.contributor.authorБабій, Анатолій Іванович-
dc.date.accessioned2023-02-08T08:03:56Z-
dc.date.available2023-02-08T08:03:56Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationРоманенко О. В. Аналіз складів бетону для виготовлення залізобетонних шпал на заводах ЗБШ України / О. В. Романенко, О. А. Калінін, О. А. Плугін, А. А. Плугін, А. І. Бабій // Науковий вісник будівництва. - 2015. - № 2. - С. 144-147.uk_UA
dc.identifier.issn2311-7257-
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13580-
dc.description.abstractВиробництво залізобетону, у т.ч. залізобетонних шпал, відноситься до найбільш енергоємних галузей будівельної індустрії, тому розробка і впровадження заходів з ресурсоенергозбереження в цьому виробництві є актуальним завданням. В УкрДАЗТ спільно з КНУБА і заводами ЗБШ Укрзалізниці виконуються дослідження з ресурсоенергозбереження шляхом застосування оптимальних складів бетону з комплексними хімічними та мінеральними добавками, які дозволяють знизити температуру і тривалість тепловологісної обробки (ТВО) аж до повної відмови від неї, знизити витрату цементу, запобігти корозії бетону від взаємодії реакційно здатних заповнювачів з лугами цементу. Мета роботи - аналіз складів бетону, які застосовують для виробництва залізобетонних шпал, на предмет їх подальшого удосконалення як заходу ресурсоенергозбереження.uk_UA
dc.publisherХарківський державний технічний університет будівництва та архітектуриuk_UA
dc.titleАналіз складів бетону для виготовлення залізобетонних шпал на заводах ЗБШ Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Романенко.pdf942.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.