Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13981Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Каграманян, Артур Олександрович | - |
| dc.contributor.author | Захарченко, Вячеслав Вікторович | - |
| dc.date.accessioned | 2023-03-11T20:14:16Z | - |
| dc.date.available | 2023-03-11T20:14:16Z | - |
| dc.date.issued | 2020 | - |
| dc.identifier.citation | Каграманян А. О. Підвищення кваліфікації працівників залізничного транспорту з елементами дистанційного навчання / А. О. Каграманян, В. В. Захарченко // Проблеми впровадження змішаного навчання в Українському державному університеті залізничного транспорту : тези наук.- метод. конф. кафедр ун-ту (25-26 листопада 2020 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - С. 141-142. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13981 | - |
| dc.description.abstract | В сучасних умовах в період несприятливої епідеміологічної ситуації, що вплинула на всі життєві процеси у державі, у тому числі й на освітній процес закладів вищої освіти, виникають проблеми, пов’язані із застосуванням традиційної, з відривом від виробництва, форми проведення курсів підвищення кваліфікації. Для вирішення поставленого завдання (забезпечення якості навчання на одному рівні для очної форми навчання та з елементами дистанційного навчання) було застосовано комплексний підхід щодо організації частини навчання без відриву від виробництва. | uk_UA |
| dc.publisher | Український державний університет залізничного транспорту | uk_UA |
| dc.title | Підвищення кваліфікації працівників залізничного транспорту з елементами дистанційного навчання | uk_UA |
| dc.type | Thesis | uk_UA |
| Appears in Collections: | Проблеми впровадження змішаного навчання в Українському державному університеті залізничного транспорту | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Каграманян.pdf | 1.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.