Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14232
Title: Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Управління виробництвом та основи логістики». Частина 1
Authors: Козар, Леонід Михайлович
Романович, Євгеній Валентинович
Issue Date: 2023
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Управління виробництвом та основи логістики». Частина 1 / укладачі : Л. М. Козар, Є. В. Романович ; кафедра машинобудування та технічного сервісу машин. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 42 с.
Abstract: Розглянуто чотири задачі про економічну доцільність побудови власного складу на противагу оренді складських площ, визначення координат оптимального місця розташування складу, раціональне розміщення вантажів на складі залежно від середньомісячної потреби в них, щоб забезпечити мінімальний обсяг транспортної роботи. Кожна задача містить постановку, розрахункову схему, алгоритм розв’язання, чисельний приклад і вихідні дані за варіантами. Здобувачам можна рекомендувати розв’язання задач з графічним оформленням на комп’ютері за поданими схемами та алгоритмами з використанням зручного для них програмного забезпечення. Методичні вказівки призначено для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього рівня спеціальностей 131 «Прикладна механіка» і 133 «Галузеве машинобудування» усіх форм здобуття освіти.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14232
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf989.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.