Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1740
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дикань, Володимир Леонідович | - |
dc.contributor.author | Компанієць, Вікторія Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Токмакова, Ірина Василівна | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Ірина Леонідівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-28T09:45:16Z | - |
dc.date.available | 2020-02-28T09:45:16Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи рівня вищої освіти "другий (магістерський) рівень" усіх форм навчання / укладачі : В. Л. Дикань, В. В. Компанієць, І. В. Токмакова, І. Л. Назаренко ; кафедра економіки та управління виробничим і комерційним бізнесом. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 74 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1740 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота – це самостійно виконане дослідження прикладного характеру, яке містить нове (оригінальне) рішення практичної проблеми (управління) конкретного підприємства або процесу. Головним критерієм оцінки роботи є практична значущість розробок магістранта. Робота повинна містити характеристику стану відповідної галузі (у тому числі залізничної), конкретного підприємства. Методичні вказівки рекомендовано для студентів спеціальностей 051 «Економіка», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» рівня вищої освіти «другий (магістерський) рівень» усіх форм навчання. | uk_UA |
dc.publisher | Український державний університет залізничного транспорту | - |
dc.title | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи рівня вищої освіти "другий (магістерський) рівень" усіх форм навчання | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2019 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки | 2.55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.