Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17470
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАфанасова, О. Ф.-
dc.contributor.authorКудряшов, Д. В.-
dc.contributor.authorAfanasovа, O. F.-
dc.contributor.authorKudryashov, D. V.-
dc.date.accessioned2023-10-12T16:45:15Z-
dc.date.available2023-10-12T16:45:15Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАфанасова О. Ф. Підхід до створення віртуального логістичного ланцюга просування вантажів за «жорсткими» нитками розкладу руху поїздів / О. Ф. Афанасова, Д. В. Кудряшов // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали дев’ятнадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (1-2 червня 2023 р. м. Харків). - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 115-117.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17470-
dc.description.abstractВ умовах суттєвих змін в роботі вітчизняного залізничного транспорту та інших країн світу відбувається процеси в напрямку орієнтації на потреби вантажовласників на основі сучасних логістичних технологій. Водночас залізниця намагається максимально задовольнити запити клієнтів щодо умов доставки вантажів, впроваджуючи графіки руху поїздів для операторів та вантажовласників, тобто формуючи віртуальний логістичний ланцюг для активізації вантажопотоку від пункту відправлення до місця призначення.uk_UA
dc.publisherУкраїнський державний університет залізничного транспортуuk_UA
dc.titleПідхід до створення віртуального логістичного ланцюга просування вантажів за «жорсткими» нитками розкладу руху поїздівuk_UA
dc.title.alternativeThe approach to the creation of a virtual logistics chain for providing loads according to the "hard" threads of the trains scheduleuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Афанасова.pdf7.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.