Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1780
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗоріна, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorСиволовська, Олена Вікторівна-
dc.contributor.authorНескуба, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorМкртичьян, Олена Миколаївна-
dc.date.accessioned2020-03-05T07:42:16Z-
dc.date.available2020-03-05T07:42:16Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки щодо підготовки та виконання курсових робіт з дисципліни "Маркетингові дослідження" / укладачі : О. І. Зоріна, О. В. Сиволовська, Т. В. Нескуба, О. М. Мкртичьян ; кафедра маркетингу. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 43 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1780-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації підготовлено відповідно до програми з нормативної дисципліни «Маркетингові дослідження», яка входить до обов’язкового переліку курсів навчання студентів спеціальності «Маркетинг». Перехід до ринкової економіки вимагає поліпшення якості підготовки кадрів, здатних до самостійного дослідження ринку і прийняття ефективних управлінських рішень для виходу підприємств із кризового стану і забезпечення прибуткової роботи. На даному етапі розвитку економіки це можливо на основі впровадження концепції маркетингу. Оволодіння системою маркетингу, одним з базових етапів якої є дослідження й аналіз ринку, на якому діє чи збирається діяти організація, дозволяє студентам зрозуміти сутність економічних категорій, навчитися обґрунтовувати прийняті економічні рішення й аналізувати отримані результати. Методичні вказівки призначено для студентів спеціальності 075 «Маркетинг».uk_UA
dc.publisherУкраїнський державний університет залізничного транспорту-
dc.titleМетодичні вказівки щодо підготовки та виконання курсових робіт з дисципліни "Маркетингові дослідження"uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf947.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.