Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17982Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Змій, Сергій Олексійович | - |
| dc.contributor.author | Щебликіна, Олена Вікторівна | - |
| dc.date.accessioned | 2023-11-06T16:52:48Z | - |
| dc.date.available | 2023-11-06T16:52:48Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи, самостійної роботи, курсового та дипломного проектування з дисципліни «Інтегровані інформаційно-керуючі системи». Частина 2. Програмно-апаратні засоби розроблення програмного забезпечення для мікропроцесорних контролерів / укладачі : С. О. Змій, О. В. Щебликіна ; кафедра автоматики та комп'ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 33 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17982 | - |
| dc.description.abstract | Наведено завдання та методичні рекомендації до виконання лабораторної, самостійної робіт, курсового та дипломного проєктування, а також рекомендації до самостійного вивчення відповідних розділів курсу. Методичні вказівки призначено для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерноінтегровані технології та робототехніка», які вивчають дисципліну «Інтегровані інформаційно-керуючі системи» усіх форм навчання, є другим виданням, переробленим і доповненим. | uk_UA |
| dc.publisher | Український державний університет залізничного транспорту | uk_UA |
| dc.title | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи, самостійної роботи, курсового та дипломного проектування з дисципліни «Інтегровані інформаційно-керуючі системи». Частина 2 | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Appears in Collections: | 2023 | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки.pdf | 745.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.