Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1847
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лаврухін, Олександр Валерійович | - |
dc.contributor.author | Бауліна, Ганна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Запара, Ярослав Вікторович | - |
dc.contributor.author | Ковальова, Олена Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-17T17:10:07Z | - |
dc.date.available | 2020-03-17T17:10:07Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Автоматизація транспортних технологій" / укладачі : О. В. Лаврухін, Г. С. Бауліна, Я. В. Запара, О. В. Ковальова ; кафедра управління вантажною і комерційною роботою. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 24 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1847 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки призначено для отримання поглиблених знань у сфері автоматизації транспортних технологій. Здобувачі наукового ступеня доктора філософії повинні орієнтуватися в сучасних тенденціях розвитку автоматизованих засобів управління технологічними процесами на транспорті, зокрема залізничному. У даних вказівках зосереджено рекомендації щодо обґрунтування та створення певних автоматизованих технологій, спрямованих на удосконалення загальної технології функціонування залізничної галузі у сфері вантажних перевезень. Рекомендовано для здобувачів ступеня доктора філософії зі спеціальності 275.02 – «Транспортні технології (на залізничному транспорті)». | uk_UA |
dc.publisher | Український державний університет залізничного транспорту | - |
dc.title | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Автоматизація транспортних технологій" | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | 2019 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки | 1.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.