Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18527
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorMorozova, O.M.-
dc.contributor.authorNerubatskyi, V.P.-
dc.contributor.authorKomarova, H.L.-
dc.contributor.authorVoloshyna, L.V.-
dc.contributor.authorMorozov, O. V.-
dc.date.accessioned2023-12-11T17:44:11Z-
dc.date.available2023-12-11T17:44:11Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationMorozova О. М. Metrological assurance of thermoabrasive nozzle manufacturing: requirements and basic characteristics / О. М. Morozova, V.P. Nerubatskyi, H.L. Komarova, L.V. Voloshyna, O. V. Morozov // Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті : тези стендових доповідей та виступів учасників 36-ї Міжнародної науково-практичної конференції "Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті" (Харків, 16-17 листопада, 2023 р.). – 2023. – № 3 (додаток). – С. 4-5.uk_UA
dc.identifier.issn1681-4886 (print); 2413-3833(online)-
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18527-
dc.description.abstractOne of the main requirements for the construction and operation of tool materials is compliance with the norms of standardisation, in particular, currently thermoabrasive nozzles are subject to the standard of the International Standardisation Organisation ISO 9013:2017 of the National Standardisation Organisation (ISO).The metrological requirements for the manufacture of thermal abrasive nozzle products are defined according to ISO 9013:2017 "Thermal cutting. Classification of thermal cutting. Product geometric characteristics and quality tolerances".uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherУкраїнський державний університет залізничного транспортуuk_UA
dc.titleMetrological assurance of thermoabrasive nozzle manufacturing: requirements and basic characteristicsuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Том 28 № 3 (додаток)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Morozova.pdf1.55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.