Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18753
Title: Методологічні підходи забезпечення спів ставності показників фінансової звітності для здійснення розрахунку й аналізу показників фінансового стану
Authors: Євсєєва, Ольга Олексіївна
Keywords: фінансова звітність
показники фінансового стану
співставність показників
процедури порівняльності
методологія дослідження
динаміка показників
всеосяжність інформації
Issue Date: 2022
Publisher: CPN Publishing Group
Citation: Євсєєва О. О. Методологічні підходи забезпечення спів ставності показників фінансової звітності для здійснення розрахунку й аналізу показників фінансового стану / О. О. Євсєєва // Science, innovations and education: problems and prospects : the 7 th International scientific and practical conference (February 9-11, 2022). – Tokyo : CPN Publishing Group, 2022. – С. 761-768.
Abstract: Розрахунок показників фінансового стану на підставі форм фінансової звітності містить комплекс заходів, чітка послідовність виконання яких (приведення даних у порівняльний вигляд; визначення критеріїв і показників оцінки фінансового стану; обчислення показників за період, що аналізується; оцінка фінансового стану за показниками в динаміці; розробка конкретних заходів та прийняття управлінських рішень) є запорукою якісного економічного аналізу, мета якого в тому числі полягає й у виключенні перекручування інформації в обґрунтуванні ефективних управлінських рішень на мікро- та макрорівнях. Виключення хибних висновків стає можливим вже на першому етапі впровадження економічного дослідження – приведення даних у порівняльний вигляд. В публікації розкриті методологічні підходи забезпечення співставності показників фінансової звітності для здійснення розрахунку й аналізу показників фінансового стану в умовах стану всеосяжності інформаційної наповненості звітними даними в часі.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18753
ISBN: 978-4-9783419-3-8
Appears in Collections:2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Євсєєва.pdf2.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.