Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18755
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДикань, Володимир Леонідович-
dc.contributor.authorКаличева, Наталія Євгеніївна-
dc.contributor.authorНазаренко, Ірина Леонідівна-
dc.date.accessioned2023-12-26T05:42:19Z-
dc.date.available2023-12-26T05:42:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» / укладачі : В. Л. Дикань, Н. Є. Каличева, І. Л. Назаренко ; кафедра економіки та управління виробничим і комерційним бізнесом. - Харків: УкрДУЗТ, 2023. - 62 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18755-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота – це самостійно виконане дослідження прикладного характеру, що містить нове (оригінальне) рішення практичної проблеми (управління) конкретного підприємства або процесу. Головним критерієм оцінки роботи є практична значущість розробок магістранта. Робота має містити характеристику стану відповідної галузі (у тому числі залізничної), конкретного підприємства. Методичні вказівки складаються з 10 розділів (про написання, оформлення та захист роботи) та додатків. Методичні рекомендації розроблені на основі чинних Законів України «Про освіту», «Про вищу освіту», нормативних документів Міністерства освіти і науки України, Положення про організацію освітнього процесу, Положення про кваліфікаційну (випускну) роботу та Положення про атестацію здобувачів вищої освіти та роботу екзаменаційної комісії Українського державного університету залізничного транспорту.uk_UA
dc.publisherУкраїнський державний університет залізничного транспортуuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля»uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf933.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.