Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18992
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТрубчанінова, Карина Артурівна-
dc.contributor.authorКорольова, Наталія Анатоліївна-
dc.date.accessioned2024-01-09T02:10:02Z-
dc.date.available2024-01-09T02:10:02Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationТрубчанінова К. А. Впровадження у навчальний процес сучасних технологій навчання та сучасних технічних засобів / К. А. Трубчанінова, Н. А. Корольова // Підвищення рейтингу вищого навчального закладу : науково-методична складова : тези наук.-метод. конф. кафедр академії (4-5 грудня 2013 р.). - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - С. 129-130.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/18992-
dc.description.abstractВпровадження сучасних технологій у навчальний процес, зокрема в проведення усіх видів занять, привнесе якісне поліпшення та підвищення ефективності. Підвищення ефективності лекцій можливо за рахунок застосування комп’ютерних технологій, мультимедійних та сучасних технічних засобів візуалізації. Метою створення відеолекцій є підвищення пізнавальної активності студентів при вивченні дисципліни в цілому або її окремих, найбільш важких для засвоєння розділів. Відеолекція дозволяє сполучити текстову і графічну інформацію (фотознімки, графіки, рисунки, структурні й електричні принципові схеми) з комп’ютерною анімацією, моделюванням досліджуваних процесів. Фактично відеолекція є засобом управління освітнім процесом як в аудиторії з більшою кількістю студентів, так і дистанційно.uk_UA
dc.publisherУкраїнська державна академія залізничного транспортуuk_UA
dc.titleВпровадження у навчальний процес сучасних технологій навчання та сучасних технічних засобівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Підвищення рейтингу вищого навчального закладу: науково-методична складова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Трубчанінова.pdf228.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.