Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19311
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкрипка, А. О.-
dc.contributor.authorГрейман, О. В.-
dc.contributor.authorКрячко, К. В.-
dc.contributor.authorSkripka, A.-
dc.contributor.authorGreyman, O.-
dc.contributor.authorKryachko, K.-
dc.date.accessioned2024-01-22T11:50:38Z-
dc.date.available2024-01-22T11:50:38Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСкрипка А. О. Аналіз технологічних параметрів роботи залізничного вузла / А. О. Скрипка, О. В. Грейман // Інтелектуальні транспортні технології : IV міжнар. наук.-техн. конф. (27-28 листопада 2023 р.) : тези доповідей. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 207-209.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19311-
dc.description.abstractУ зв’язку з складною економічною ситуацією в Україні викликаною воєнними діями, виникає потреба в застосуванні сучасних логістичних підходів в усіх ланках перевізного процесу, в тому числі й в роботі залізничних вузлів. Було виявлено, що тривалість знаходження вантажного вагона у вузлах, в окремих випадках, перевищує нормативні значення по станціях, що, найчастіше, призводить до значного часу знаходження рухомого складу у залізничному вузлі в цілому. Отже, основну увагу потрібно спрямувати на мінімізацію затримок по маршруту прямування вантажного вагона по всіх технологічних ланцюгах системи. У разі відхилення від існуючої роботи елементів залізничного вузла з'являється потреба у використанні новітніх інформаційних технологій з метою ліквідації недоліків у даній технології роботи.uk_UA
dc.publisherУкраїнський державний університет залізничного транспортуuk_UA
dc.titleАналіз технологічних параметрів роботи залізничного вузлаuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of technological work parameters railway junctionuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інтелектуальні транспортні технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Скрипка.pdf387.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.