Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19445
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВізняк, Руслан Іванович-
dc.contributor.authorViznyak, R.-
dc.date.accessioned2024-01-26T19:35:40Z-
dc.date.available2024-01-26T19:35:40Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВізняк Р. І. Високопродуктивне вивантаження залізничних напіввагонів методом сучасного удосконаленого перекидання / Р. І. Візняк // Інтелектуальні транспортні технології : IV міжнар. наук.-техн. конф. (27-28 листопада 2023 р.) : тези доповідей. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 278-281.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/19445-
dc.description.abstractПри розвантаженні з напіввагонів (НПВ) сипучих вантажів способом класичного перекидання основними видами пошкоджень несучої конструкції при завищених величинах, навантажень що діють на НПВ, є злами обшивки, обриви і вигін стійок кузова, прогини верхньої обв'язки в місцях контакту з упорами вагоноперекидача, деформація торцевих стійок, випадання пружин ресорного підвішування ходових частин (вагонних візків), центруючих балочок і маятникових підвісок ударно-центруючих приладів автозчепного обладнання (СА-3), також чек гальмових колодок. На відміну від попередніх способів розвантаження рівень збереження і надійності НПВ залежить від наявності справного армування привалочної плити й упорів стаціонарних роторних вагоноперекидачів (СРВП), а також виконання технічних вимог, запропонованих щодо СРВП по збереженню рухомого складу.uk_UA
dc.publisherУкраїнський державний університет залізничного транспортуuk_UA
dc.titleВисокопродуктивне вивантаження залізничних напіввагонів методом сучасного удосконаленого перекиданняuk_UA
dc.title.alternativeHigh-product unloading of railway semi-wagons using modern improved tippinguk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інтелектуальні транспортні технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Візняк.pdf529.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.