Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23384
Title: Методичні вказівки до практичних занять і курсового проєктування з дисципліни «Електроніка та мікросхемотехніка». Частина 2. Дискретна електроніка. Розділ: Комбінаційні пристрої
Authors: Клименко, Любов Анатоліївна
Issue Date: 2024
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до практичних занять і курсового проєктування з дисципліни «Електроніка та мікросхемотехніка». Частина 2. Дискретна електроніка. Розділ: Комбінаційні пристрої / укладач Л. А. Клименко ; кафедра спеціалізованих комп’ютерних систем. - Харків : УкрДУЗТ, 2024. - 44 с.
Abstract: Питання про синтез комбінаційних схем є важливою складовою всіх обчислювальних пристроїв і багатьох засобів залізничної автоматики та телемеханіки попри успіхи в галузі інтегральної технології. У цих методичних вказівках розглянуто питання синтезу комбінаційних схем у різних базисах і на комутаторах, розв’язано задачу оптимізації структури функціональної схеми комбінаційної логіки методом карт Карно. Для закріплення теоретичних знань із синтезу комбінаційних схем у методичних вказівках наведено порядок виконання завдань для практичних занять і контрольні запитання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/23384
Appears in Collections:2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf910.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.