Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24082
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVorozhbiyan, Michailo-
dc.contributor.authorMoroz, Mykola-
dc.contributor.authorNeshko, Svitlana-
dc.date.accessioned2024-07-13T07:07:30Z-
dc.date.available2024-07-13T07:07:30Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationVorozhbiyan М. Factors Influencing Acid Formation Efficiency in Nitric Acid Technology / М. Vorozhbiyan, M. Moroz, S. Neshko // Chemistry and Chemical Technology. - 2018. - Vol. 12, No. 1. - P. 74-78uk_UA
dc.identifier.issn1996-4196(print)-
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24082-
dc.description.abstractEN: The article deals with the results of the experiments and studies of nitric acid units in industry and establishes the patterns in NO oxidation under dynamic conditions in a gas phase and on the surface of phase separation considering also packing options.uk_UA
dc.description.abstractUA: На підставі експериментальних досліджень та обстежень агрегатів виробництва нітратної кислоти в промислових умовах встановлені закономірності процесу протікання окиснення NO за динамічних умов в газовій фазі та на поверхні розподілу фаз, в тому числі в присутності насадкових елементів.-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherНаціональний університет "Львівська політехніка"uk_UA
dc.subjectnitrous gasuk_UA
dc.subjectabsorptionuk_UA
dc.subjectnitric aciduk_UA
dc.subjectmass exchangeuk_UA
dc.subjectoxidationuk_UA
dc.subjectнітрозний газuk_UA
dc.subjectабсорбціяuk_UA
dc.subjectнітратна кислотаuk_UA
dc.subjectмасообмінuk_UA
dc.subjectокисненняuk_UA
dc.titleFactors Influencing Acid Formation Efficiency in Nitric Acid Technologyuk_UA
dc.title.alternativeЧинники, що впливають на ефективність кислотоутворення в технології нітратної кислотиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vorozhbiyan.pdf117.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.