Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24356Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Музикін, Михайло Ігорович | - |
| dc.contributor.author | Ольховик, К. О. | - |
| dc.contributor.author | Muzykin, M. I. | - |
| dc.contributor.author | Olhovyk, K. O. | - |
| dc.date.accessioned | 2024-09-04T10:43:15Z | - |
| dc.date.available | 2024-09-04T10:43:15Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Музикін М. І. Аналіз шляхів підвищення якості транспортного обслуговування на прикладі м. Дніпро / М. І. Музикін, К. О. Ольховик // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика: матеріали двадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (6-7 червня 2024 р. м. Харків). - Харків: УкрДУЗТ, 2024. - С. 145-146. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/24356 | - |
| dc.description.abstract | На сьогоднішній день, покращення обслуговування пасажирів є ключовим аспектом у наданні транспортних послуг. Основними критеріями, що визначають якість пасажирських перевезень, є заповненість транспорту, час, витрачений пасажирами на дорогу, регулярність руху транспорту та частота дорожньо-транспортних пригод. Підвищення якості перевезень також передбачає заходи, спрямовані на зменшення часу в дорозі та підвищення комфорту поїздок. | uk_UA |
| dc.publisher | Український державний університет залізничного транспорту | uk_UA |
| dc.title | Аналіз шляхів підвищення якості транспортного обслуговування на прикладі м. Дніпро | uk_UA |
| dc.title.alternative | Analysis of the ways of improving the quality of transport service on the example of Dnipro | uk_UA |
| dc.type | Thesis | uk_UA |
| Appears in Collections: | Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Музикін.pdf | 302.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.