Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2658
Title: Розробка і дослідження тестових методів контролю та діагностування дискретних пристроїв зв’язку : методичні вказівки до розрахунково-графічної та лабораторної роботи з дисципліни “Спеціальні вимірювання та технічна діагностика у системах телекомунікацій”
Authors: Колісник, Марина Олександрівна
Issue Date: 2009
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Розробка і дослідження тестових методів контролю та діагностування дискретних пристроїв зв’язку : методичні вказівки до розрахунково-графічної та лабораторної роботи з дисципліни “Спеціальні вимірювання та технічна діагностика у системах телекомунікацій” / укладач : М. О. Колісник ; кафедра "Транспортний зв’язок". - Харків : УкрДАЗТ, 2009. - 47 с.
Abstract: Наведено теоретичні відомості про тестовий метод контролю (діагностування), методику розробки та дослідження тестового методу контролю (діагностування) дискретних пристроїв зв’язку. На основі виконання індивідуального завдання, поданого в методичних вказівках, базується розрахунково-графічна робота та лабораторна робота, сутність якої полягає у перевірці правильності розробленого тестового методу контролю (діагностування) на лабораторних стендах.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2658
Appears in Collections:2009

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf370.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.