Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/26635Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Толстова, Анна Вадимівна | - |
| dc.date.accessioned | 2024-12-14T19:06:44Z | - |
| dc.date.available | 2024-12-14T19:06:44Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Силабус з дисципліни "Виробнича практика". ІІ семестр 2024-2025 н.р.; освітній рівень: перший (бакалавр); галузь знань: 07 Управління та адміністрування; спеціальність: 076 Підприємництво та торгівля; освітня програма: Підприємництво (П) / укладач А. В. Толстова. - Харків: УкрДУЗТ, 2024. - 8 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/26635 | - |
| dc.description.abstract | Виробнича практика студентів вищих навчальних закладів України є невід'ємною складовою частиною програми підготовки бакалаврів, основним завданням якої є якість освіти за певним освітньо-кваліфікаційним рівнем. У відповідності із задачами майбутньої професійної діяльності, визначеною кваліфікаційною характеристикою майбутнього фахівця спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність і згідно з навчальним планом вказаної спеціальності проводиться послідовна практична підготовка. Мета виробничої практики полягає в поглибленні і закріпленні теоретичних звань; творчому застосуванні своїх знань в практичної діяльності; придбанні досвіду роботи з економічною інформацією; оволодінні студентами сучасними методами, формами та знаряддями організації праці, формуванні професійного майстерства та здобування навичок роботи різних суб’єктів господарювання. | uk_UA |
| dc.publisher | Український державний університет залізничного транспорту | uk_UA |
| dc.title | Виробнича практика | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Appears in Collections: | ОП "Підприємництво" Спец. ПТ та БД | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| силабус.pdf | 388.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.