Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/26921
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНерубацький, Володимир Павлович-
dc.contributor.authorГеворкян, Едвін Спартакович-
dc.contributor.authorВолошина, Людмила Володимирівна-
dc.contributor.authorКомарова, Ганна Леонідівна-
dc.contributor.authorВолошин, Дмитро Ігорович-
dc.contributor.authorNerubatskyi, V.P.-
dc.contributor.authorHevorkian, E.S.-
dc.contributor.authorVoloshyna, L.V.-
dc.contributor.authorKomarova, H.L.-
dc.contributor.authorVoloshyn, D.I.-
dc.date.accessioned2024-12-28T17:11:34Z-
dc.date.available2024-12-28T17:11:34Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДослідження формування особливостей морфології наноструктурної кераміки / В.П. Нерубацький, Е.С. Геворкян, Л.В. Волошина, Г.Л. Комарова, Д.І. Волошин // Інтелектуальні транспортні технології : тези доповідей 5-ої Міжнародної науково-технічної конференції, 25-27 листопада 2024 р. – Харків : УкрДУЗТ, 2024. – С. 313-314.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/26921-
dc.description.abstractНові перспективи для покращення функціональних властивостей керамічних матеріалів відкриває використання нанорозмірних порошків, що приводить до можливості створення високощільних керамічних матеріалів із підвищеною дисперсністю. Для досягнення високої однорідності структури кераміки та надійного прояву очікуваних властивостей необхідно працювати з порошками високого ступеня гомогенності, розмір окремих зерен яких знаходиться в діапазоні кількох десятків нанометрів.uk_UA
dc.publisherУкраїнський державний університет залізничного транспортуuk_UA
dc.titleДослідження формування особливостей морфології наноструктурної керамікиuk_UA
dc.title.alternativeStudy of morphological formation features in nanostructured ceramicsuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інтелектуальні транспортні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nerubatskyi.pdf1.24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.