Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/28564Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Каргін, Анатолій Олексійович | - |
| dc.contributor.author | Петренко, Тетяна Григорівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-03-29T12:08:54Z | - |
| dc.date.available | 2025-03-29T12:08:54Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Каргін А. О. Як зберегти рівень підготовки IT-фахівців в умовах дистанційного навчання? / А. О. Каргін, Т. Г. Петренко // Удосконалення системи дистанційного навчання в Українському державному університеті залізничного транспорту в умовах воєнного стану: тези наук.-метод. конф. ун-ту (23-24 листопада 2023 року). - Харків: УкрДУЗТ, 2023. - С. 58-59. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/28564 | - |
| dc.description.abstract | Одним із головних питань, пов'язаним з індустріальною революцією 4.0, є підготовка фахівців нової генерації з інформаційних технологій. Галузь залізничного транспорту є одним із лідерів впровадження концепцій Industry 4.0. У планах стратегічного розвитку залізничної галузі розвинених країн світу передбачається широке застосування інформаційних технологій, заснованих на моделях штучного інтелекту, для створення індустріальних інтернет-речей, розумних машин, автономних систем та інших високоінтелектуальних продуктів. Розроблення та обслуговування систем такого класу потребує ІТ-фахівців. | uk_UA |
| dc.publisher | Український державний університет залізничного транспорту | uk_UA |
| dc.title | Як зберегти рівень підготовки IT-фахівців в умовах дистанційного навчання? | uk_UA |
| dc.type | Thesis | uk_UA |
| Appears in Collections: | Удосконалення системи дистанційного навчання в Українському державному університеті залізничного транспорту в умовах воєнного стану | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Каргін.pdf | 261.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.