Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/28981
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКомарова, Ганна Леонідівна-
dc.contributor.authorКашпур, А.П.-
dc.date.accessioned2025-06-04T16:54:46Z-
dc.date.available2025-06-04T16:54:46Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКомарова Г. Л. Вплив штучного інтелекту на управління якістю: можливості та ризики / Г. Л. Комарова, А. П. Кашпур // Інженерія поверхні та реновація виробів: матеріали 24-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 26–27 червня 2024 р. – Київ: АТМ України, 2024. – С. 53-56.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/28981-
dc.description.abstractШтучний інтелект (ШІ) стає невід'ємною частиною сучасних виробничих і бізнес-процесів. Його вплив на управління якістю є однією з найактуальніших тем у сфері технологій та менеджменту. Використання ШІ дозволяє досягти нових рівнів ефективності та точності в контролі якості продукції та послуг. Проте, з цим пов'язані й певні ризики, які необхідно враховувати для досягнення оптимальних результатів.uk_UA
dc.publisherАсоціація технологів-машинобудівників Україниuk_UA
dc.titleВплив штучного інтелекту на управління якістю: можливості та ризикиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Комарова.pdf2.16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.