Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/30000
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБутько, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorКалашнікова, Тетяна Юріївна-
dc.contributor.authorМалахова, Олена Анатоліївна-
dc.date.accessioned2025-11-13T10:34:43Z-
dc.date.available2025-11-13T10:34:43Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБутько Т. В. Проблеми організації та впровадження освітнього процесу в університеті за відповідними рівнями та ступенями / Т. В. Бутько, Т. Ю. Калашнікова, О. А. Малахова // Проблеми організації та впровадження освітнього процесу в університеті за відповідними рівнями та ступенями: тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (2-3 грудня 2015 року). - Харків: УкрДУЗТ, 2015. - С. 118-119.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/30000-
dc.description.abstractПроцес інтеграції України в єдиний європейський простір супроводжується формуванням спільного освітнього і наукового простору та розробленням єдиних критеріїв і стандартів у цій сфері. Відповідно до Закона України «Про вищу освіту» 2014 р. № 37-38 вищий навчальний заклад повинен проводити наукову, науково-технічну, інноваційну та методичну діяльність для відповідних рівнів вищої освіти. Підготовка фахівців в УкрДУЗТ з 2016/17 навчального року буде здійснюватися за відповідними освітньо-професійними, освітньо-науковими, науковими програмами на таких рівнях вищої освіти: - перший (бакалаврський) рівень; - другий (магістерський) рівень; - третій (освітньо-науковий) рівень; - науковий рівень.uk_UA
dc.publisherУкраїнський державний університет залізничного транспортуuk_UA
dc.titleПроблеми організації та впровадження освітнього процесу в університеті за відповідними рівнями та ступенямиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Проблеми організації та впровадження освітнього процесу в університеті за відповідними рівнями та ступенями

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бутько.pdf516.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.