Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6591
Title: Ділове листування : методичні вказівки з розвитку професійного мовлення з курсу “Ділова німецька мова” для студентів старших курсів денної та заочної форм навчання (німецька мова)
Authors: Теслюк, О. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Ділове листування : методичні вказівки з розвитку професійного мовлення з курсу “Ділова німецька мова” для студентів старших курсів денної та заочної форм навчання (німецька мова) / укладач О. В. Теслюк ; кафедра "Іноземні мови". - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - 49 с.
Abstract: Видання підготовлено відповідно до програми навчальної дисципліни і є складовою частиною навчально-методичного комплексу дисципліни “Німецька мова”. Метою даних методичних вказівок є розвиток навичок писемного мовлення та комунікативної компетенції, розширення словникового запасу з курсу «Ділова німецька мова». Основний текст (теоретичний матеріал) та післятекстові вправи, які спрямовані на закріплення навичок читання, писемного мовлення та оволодіння новою лексикою з курсу «Ділова німецька мова». Методичні вказівки містять вправи творчого характеру
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6591
Appears in Collections:2013

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf356.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.