Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6768
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДикань, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorКрихтіна, Юлія Олександрівна-
dc.date.accessioned2021-05-19T07:42:26Z-
dc.date.available2021-05-19T07:42:26Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем спеціальності 073 "Менеджмент" / укладачі : О. В. Дикань, Ю. О. Крихтіна ; кафедра менеджменту і адміністрування. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 35 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6768-
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблено відповідно до вимог освітньо-професійної програми вищої освіти з підготовки фахівців спеціальності 073 «Менеджмент» за другим (магістерським) рівнем, Закону України «Про освіту» [1] та Закону України «Про вищу освіту» [2] та кодексу академічної доброчестності УкрДУЗТ [3]. Кваліфікаційна робота магістра, що виконується здобувачем вищої освіти, є складовою атестації здобувачів вищої освіти, підсумковою дослідницькою роботою, яка дає змогу виявити рівень засвоєння ним теоретичних знань та практичної підготовки, здатність до самостійної роботи за обраною спеціальністю. Виконання кваліфікаційної роботи магістра суттєво підвищує якість підготовки фахівців з менеджменту, прищеплює навички самостійного вирішення важливих науково-практичних завдань. Ця форма атестації здобувачів вищої освіти є могутнім фактором активізації їхньої самостійної роботи з елементами наукового дослідження.-
dc.publisherУкраїнський державний університет залізничного транспорту-
dc.titleМетодичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем спеціальності 073 "Менеджмент"uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf824.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.