Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8458
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДикань, Володимир Леонідович-
dc.contributor.authorБоровик, Юрій Тарасович-
dc.contributor.authorПолякова, Олена Миколаївна-
dc.contributor.authorЧорнобровка, Ірина Вікторівна-
dc.date.accessioned2021-11-01T12:25:38Z-
dc.date.available2021-11-01T12:25:38Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationЗабезпечення конкурентоспроможності підприємств : конспект лекцій. Частина 3 / В. Л. Дикань, Ю. Т. Боровик, О. М. Полякова, І. В. Чорнобровка. – Харків : УкрДАЗТ, 2008. – 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8458-
dc.description.abstractУ конспекті лекцій послідовно викладено теоретичні і методологічні питання щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємств у ринкових умовах господарювання. Конспект лекцій складається з трьох частин. У першій частині докладно висвітлено сутність конкурентоспроможності підприємств, аналіз видів конкуренції та характеристика конкурентного середовища фірми. У другій частині детально розглянуто конкурентні переваги і конкурентні ходи фірм, проаналізовано конкурентні стратегії підприємства, досліджено методологічні підходи до розроблення та оцінки ефективності стратегій забезпечення конкурентоспроможності. Третя частина присвячена основам управління якістю продукції, кількісній оцінці конкурентоспроможності товару, підприємства, персоналу; проаналізовано міжнародні перспективи реалізації національних конкурентних переваг підприємств України. Рекомендується для студентів спеціальності „Економіка підприємства” всіх форм навчання.uk_UA
dc.publisherУкраїнська державна академія залізничного транспортуuk_UA
dc.titleЗабезпечення конкурентоспроможності підприємств. Частина 3uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:2008

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Конспект лекцій.pdf870.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.