Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8512
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБуц, Алла Миколаївна-
dc.date.accessioned2021-11-08T22:03:13Z-
dc.date.available2021-11-08T22:03:13Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationБуц А. М. Основи збалансованого харчування студентів : навчальний посібник / А. М. Буц. – Харків : УкрДАЗТ, 2008. – 166 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-7593-95-7-
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/8512-
dc.description.abstractМатеріали посібника висвітлюють важливість компонентів харчування, їх вплив на функції організму, можливість розподілу норм харчування при фізичних, психічних, емоційних та фізіологічних навантаженнях. Посібник розроблений для студентів денної форми навчання усіх спеціальностей та окремих груп населення з метою залучення їх до раціонального збалансованого харчування. Даний навчальний посібник підготовлений у відповідності до навчальної програми з фізичного виховання у ВНЗ III-IV рівня акредитації і є складовою навчально-методичного комплексу дисциплін.uk_UA
dc.publisherУкраїнська державна академія залізничного транспортуuk_UA
dc.titleОснови збалансованого харчування студентівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:2008

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальний посібник.pdf1.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.