Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9759
Title: Методичні вказівки до виконання практичних занять і самостійних робіт з дисципліни «Ділова українська мова» для іноземних здобувачів вищої освіти підготовчого відділення
Authors: Бондаренко, Наталя Сергіївна
Issue Date: 2022
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання практичних занять і самостійних робіт з дисципліни «Ділова українська мова» для іноземних здобувачів вищої освіти підготовчого відділення / укладач : Н. С. Бондаренко ; кафедра історії та мовознавства . - Харків : УкрДУЗТ, 2022. - 40 с.
Abstract: Методичні вказівки та навчальний матеріал підготовлено для занять з дисципліни «Ділова українська мова» для іноземних студентів підготовчого відділення. Інтернаціональна мобільність і співпраця, а також необхідність подолання перешкод у спілкуванні сприяють розвитку ділової української мови та визначають актуальність її вивчення. З цією метою пропонуємо навчально-методичні вказівки «Ділова українська мова». Навчально-методичні вказівки адресуються іншомовним студентам, які оволоділи базовою практичною граматикою і лексикою української мови та бажають подолати перешкоди у спілкуванні. Призначено як для роботи в аудиторії, так і самостійної роботи вдома. Методичні вказівки сприятимуть активізації комунікативних навичок, вмінню розуміти оригінальні тексти українською мовою, вести бесіду з певної теми за фахом. Лексичне наповнення теоретичного матеріалу та тренувальних вправ містить як загальнолітературний лексичний матеріал, так і спеціальну ділову термінологію.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/9759
Appears in Collections:2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf462.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.