Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10158
Title: Основні загрози безпеці підприємств та установ залізничної галузі України в сучасних умовах суспільно- політичної та економічної кризи
Authors: Чередниченко, Олександр Юрійович
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Чередниченко О. Ю. Основні загрози безпеці підприємств та установ залізничної галузі України в сучасних умовах суспільно- політичної та економічної кризи / О. Ю. Чередниченко // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами десятої наук.-практ. міжнар. конф. "Проблеми міжнародних транспортних коридорів та корпоративної логістики" (5 - 7 червня 2014 р. м. Харків). - 2014. - № 46. - C. 120-121.
Abstract: Сучасний стан ситуації в Україні потребує додатковиї зусиль щодо протидії загрозам базових галузей національної економіки, насамперед транспортного комплексу держави. Україна має великий транзитний потенціал, її територією проходять міжнародні транспортні коридори, тому держава повинна гарантувати міжнародним партнерам безпеку і якість преміщення пасажирів таі вантажів своєю територією відповідно до світових вимог і стандартів. Для цього треба читко не тільки усвідомлювати, а і виділяти основні зовнішні та внутрішні загрози, для усунення яких необхідно запровадити дієву систему протидій.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10158
ISSN: 2075 - 4892
Appears in Collections:№ 46

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чередниченко.pdf392.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.