Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10202
Назва: Методичні вказівки та завдання до курсової роботи з дисципліни «Фінансовий аналіз банківської діяльності»
Автори: Коковіхіна, Олександра Олександрівна
Дата публікації: 2022
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки та завдання до курсової роботи з дисципліни «Фінансовий аналіз банківської діяльності» / укладач О. О. Коковіхіна ; кафедра управління державними і корпоративними фінансами. - Харків : УкрДУЗТ, 2022. - 31 с.
Короткий огляд (реферат): У сучасних умовах функціонування ринкових відносин банківська справа набуває все більшої популярності. Система комерційних банків охоплює всі сфери ринкової економіки, а саме виробництво, розподіл, обмін і споживання, і є невід’ємною складовою діяльності як фізичних, так і юридичних осіб. Значення комерційних банків на фінансовому ринку визначається їхніми можливостями залучати тимчасово вільні кошти і спроможністю ефективно використовувати акумульовані ресурси для задоволення фінансових потреб реального сектора економіки, тому виникає необхідність дослідження діяльності комерційних банків. Діяльність комерційних банків аналізують як у масштабах країни, тобто на макрорівні, так і масштабах окремих банків, тобто на мікрорівні. Проведення аналізу банківських операцій на макрорівні необхідне Національному банку для вивчення та прогнозування ситуацій на фінансовому та кредитному ринках країни, стійкості та надійності як банківської системи загалом, так і окремих банків, їхніх груп по різних регіонах, контролю за виконанням банками встановлених стандартів і нормативів, а також визначення основних напрямів грошово-кредитної політики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10202
Розташовується у зібраннях:2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf589.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.