Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10278
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКовальов, Антон Олександрович-
dc.contributor.authorКовальова, Олена Василівна-
dc.contributor.authorЩербина, К. Г.-
dc.contributor.authorСокол, А. М.-
dc.contributor.authorKovalov, A. O.-
dc.contributor.authorKovalova, O. V.-
dc.contributor.authorShcherbina, K. G.-
dc.contributor.authorSokol, A. M.-
dc.date.accessioned2022-08-02T13:53:58Z-
dc.date.available2022-08-02T13:53:58Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКовальов, А. О. Покращення організації роботи із зерновими вантажами / А. О. Ковальов, О. В. Ковальова, К. Г. Щербина, А. М. Сокол // Збірник наукових праць Українського державного університету залізничного транспорту : тези доповідей 80-ї міжнар. наук.-техн. конф. «Розвиток наукової та інноваційної діяльності на транспорті». – 2018. – Випуск 177. – С. 134-135.uk_UA
dc.identifier.issn1994-7852 (print); 2413-3795 (online)-
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10278-
dc.description.abstractЗернові вантажі збільшують свою частку в перевезеннях залізницями України, але дефіцит рухомого складу є однією з основних складових причин кризи в забезпеченні перевезення експортної продукції. Перевезення зернових вантажів у вересні 2017 року зменшилося на 10 % у порівнянні з можливим рівнем. Відсутність вагонів у першу чергу пов’язана з недостатнім фінансуванням на їх ремонт і практично повною відсутністю на закупку нових. У результаті існуючий рухомий склад вичерпав свій ресурс, а нового рухомого складу недостатньо для повного забезпечення перевезення.-
dc.publisherУкраїнський державний університет залізничного транспортуuk_UA
dc.titleПокращення організації роботи із зерновими вантажамиuk_UA
dc.title.alternativeImproving the organization of work with grain cargoesuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Випуск 177

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kovalov.pdf1.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.