Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10291
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗапара, Віктор Мефодійович-
dc.contributor.authorГрунський, Д. О.-
dc.contributor.authorЗахар’їна, К. М.-
dc.contributor.authorКолісник, Ю. О.-
dc.contributor.authorZapara, V.-
dc.contributor.authorHrunskyi, D.-
dc.contributor.authorZacharinа, K.-
dc.contributor.authorKolesnik, Y.-
dc.date.accessioned2022-08-03T11:26:58Z-
dc.date.available2022-08-03T11:26:58Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЗапара, В. М. Особливості розроблення схем навантаження і кріплення при перевезенні вантажів рослинного походження / В. М. Запара, Д. О. Грунський, К. М. Захар’їна, Ю. О. Колісник // Збірник наукових праць Українського державного університету залізничного транспорту : тези доповідей 80-ї міжнар. наук.-техн. конф. «Розвиток наукової та інноваційної діяльності на транспорті». – 2018. – Випуск 177. – С. 145.uk_UA
dc.identifier.issn1994-7852 (print); 2413-3795 (online)-
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10291-
dc.description.abstractЗначне зростання обсягів транспортування вантажів рослинного походження залізничним транспортом України (щорічно на 7-15 %) та перспективи подальшого суттєвого зростання вимагають від залізничної галузі сконцентруватися на вирішенні пріоритетних питань, пов’язаних з різким нарощуванням обсягів таких перевезень в умовах обмеження задіяних ресурсів та необхідністю утримати, а при можливості і розширити даний сегмент ринку.-
dc.publisherУкраїнський державний університет залізничного транспортуuk_UA
dc.titleОсобливості розроблення схем навантаження і кріплення при перевезенні вантажів рослинного походженняuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of the development of schemes of loading and securing for transportation of goods of vegetable originuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Випуск 177

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zapara.pdf415.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.