Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10293
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗапара, Ярослав Вікторович-
dc.contributor.authorГоловко, Н. В.-
dc.contributor.authorФедотова, С. Н.-
dc.contributor.authorХандохіна, К. О.-
dc.contributor.authorZapara, Y.-
dc.contributor.authorGolovko, N.-
dc.contributor.authorFedotova, S.-
dc.contributor.authorKhandokhina, K.-
dc.date.accessioned2022-08-03T11:36:05Z-
dc.date.available2022-08-03T11:36:05Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЗапара, Я. В. Шляхи забезпечення якісних перевезень зернових вантажів залізничним транспортом / Я. В. Запара, Н. В. Головко, С. Н. Федотова, К. О. Хандохіна // Збірник наукових праць Українського державного університету залізничного транспорту : тези доповідей 80-ї міжнар. наук.-техн. конф. «Розвиток наукової та інноваційної діяльності на транспорті». – 2018. – Випуск 177. – С. 147.uk_UA
dc.identifier.issn1994-7852 (print); 2413-3795 (online)-
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10293-
dc.description.abstractЗа свідченнями експертів, в Україні є надлишок елеваторних потужностей у регіонах. Стрімко будуються нові ємності для зберігання зерна і в морських портах, через які врожай перевантажується на судна. Проте великі питання виникають перш за все з перевантаженням сільгосппродукції із вагонів на елеватори в портах. Сьогодні нерідко залізниця може подати їх набагато більше, ніж підприємства можуть вивантажити, тому виникає необхідність прогнозування роботи портів із залізничниками.-
dc.publisherУкраїнський державний університет залізничного транспортуuk_UA
dc.titleШляхи забезпечення якісних перевезень зернових вантажів залізничним транспортомuk_UA
dc.title.alternativeWays of providing quality transport of grain railways with railway transportuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Випуск 177

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zapara.pdf420.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.