Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10308
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКатковнікова, Лідія Анатоліївна-
dc.contributor.authorKatkovnikova, L. A.-
dc.date.accessioned2022-08-04T09:43:57Z-
dc.date.available2022-08-04T09:43:57Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКатковнікова, Л. А. Про шкоду та небезпеку харчових домішок / Л. А. Катковнікова // Збірник наукових праць Українського державного університету залізничного транспорту : тези доповідей 80-ї міжнар. наук.-техн. конф. «Розвиток наукової та інноваційної діяльності на транспорті». – 2018. – Випуск 177. – С. 162-163.uk_UA
dc.identifier.issn1994-7852 (print); 2413-3795 (online)-
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10308-
dc.description.abstractСмакові домішки можуть бути як натуральними продуктами, так і синтетичними речовинами. Деякі з них стандартизовані і в цьому разі вони включені до категорії харчових домішок. Одними з найпопулярніших харчових домішок є прянощі. Ці речовини не мають поживної цінності, але при додаванні в їжу вони надають їй аромату та особливого смаку.-
dc.publisherУкраїнський державний університет залізничного транспортуuk_UA
dc.titleПро шкоду та небезпеку харчових домішокuk_UA
dc.title.alternativeAbout damage and failure of food additivesuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Випуск 177

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Katkovnikova.pdf894.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.