Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10498
Title: Нормандське завоювання Англії і його вплив на історію і культуру Англії. Історія і культура Англії в XII – XV ст.
Authors: Колесник, Костянтин Едуардович
Сніжко, Ірина Анатоліївна
Issue Date: 2022
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Колесник К. Е. Нормандське завоювання Англії і його вплив на історію і культуру Англії. Історія і культура Англії в XII – XV ст. : конспект лекцій / К. Е. Колесник, І. А. Сніжко. - Харків : УкрДУЗТ, 2022. - 91 с.
Abstract: Конспект лекцій для самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання «Нормандське завоювання Англії і його вплив на історію і культуру Англії. Історія і культура Англії в XII – XV ст.» підготовлено з метою доповнення і розширення методичного забезпечення навчального курсу дисципліни «Історія та культура англомовних країн». Конспект лекцій підготовлено відповідно до робочої програми «Історія та культура англомовних країн». Він є складовою навчально-методичного комплексу дисциплін. Конспект лекцій містить теоретичний матеріал, в якому розкриваються основні етапи історії Британських островів в епоху Високого Середньовіччя. Визначено особливості розвитку Англії в добу правління нормандської династії, династій Плантагенетів, Ланкастерів, Йорків, основні етапи становлення та розвитку феодальних відносин в середньовічній Англії, розглянуто найбільш видатні пам’ятки культури середньовічної історії Британії.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10498
Appears in Collections:2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Конспект лекцій.pdf661.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.