Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10537
Назва: Завдання та методичні вказівки до курсової роботи з дисципліни «Економіка локомотивного господарства»
Автори: Корінь, Мирослава Василівна
Кондратюк, Микола Валерійович
Соломніков, Іван Володимирович
Дата публікації: 2022
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Завдання та методичні вказівки до курсової роботи з дисципліни «Економіка локомотивного господарства» / укладачі : М. В. Корінь, М. В. Кондратюк, І. В. Соломніков ; кафедра економіки та управління виробничим і комерційним бізнесом. - Харків : УкрДУЗТ. - 2022. - 51 с.
Короткий огляд (реферат): Основним завданням курсової роботи є формування і розширення світогляду здобувачів вищої освіти у сфері планування і організації роботи локомотивного господарства; оволодіння основами організації і планування ремонтів і технічного обслуговування тягового рухомого складу, особливостями нормування праці, планування чисельності працівників та оплати і мотивації праці; розвиток вмінь щодо самостійного обґрунтування та оцінювання економічної ефективності реалізації заходів науково-технічного прогресу в локомотивному господарстві. Метою курсової роботи є оцінювання економічної ефективності модернізації тепловоза за рахунок встановлення енергетичної установки, для чого на основі вихідних даних необхідно розрахувати річний обсяг експлуатаційної роботи локомотива, здійснити розподіл ремонтних робіт тепловоза за роками розрахункового періоду, розрахувати експлуатаційні витрати, визначити величину додаткових капітальних витрат на модернізацію тягової одиниці і на основі цих розрахунків встановити економічний ефект від запропонованого технічного заходу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10537
Розташовується у зібраннях:2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.