Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10790
Title: Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних і контрольних робіт з дисциплін «Метрологія, стандартизація та технічні вимірювання» і «Метрологія і стандартизація». Частина 2
Authors: Тіщенко, Вадим Сергійович
Бобрицький, Сергій Владиславович
Issue Date: 2022
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних і контрольних робіт з дисциплін «Метрологія, стандартизація та технічні вимірювання» і «Метрологія і стандартизація». Частина 2 / укладачі : В. С. Тіщенко, С. В. Бобрицький ; кафедра механіки і проектування машин. - Харків : УкрДУЗТ, 2022. - 39 с.
Abstract: Методичне вказівки призначені для здобувачів вищої освіти механічних і будівельних спеціальностей усіх форм навчання. У відповідності з програмами дисциплін «Метрологія, стандартизація та технічні вимірювання» і «Метрологія і стандартизація» розрахунково-графічна або контрольна робота складається з задач, об’єднаних в основному загальним функціональним призначенням складальної одиниці: 1) аналіз посадки типового з’єднання циліндричних деталей; 2) розрахунок і вибір посадки з зазором; 3) вибір посадок шпонкового з’єднання; 4) виконання креслення вала редуктора. Вибір номерів завдання та варіанта виконується за вказівкою викладача. Оболонка пояснювальної записки наведена в розділі 2 «Методичні поради до виконання роботи». Розрахункова частина контрольної виконується у відповідності з варіантом у вигляді розрахунково-пояснювальної записки на стандартних аркушах формату А4 і оформляється за вимогами ЄСКД до текстових документів. Графічна частина виконується на форматі А3. Креслення вала редуктора слід виконувати у відповідності з вимогами, наведеними в пункті 2.4.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10790
Appears in Collections:2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf5.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.