Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10819
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШульгін, Ю.В.-
dc.contributor.authorЖнітов, Я.В.-
dc.contributor.authorГончаров, Б.С.-
dc.contributor.authorУгольніков, С.В.-
dc.contributor.authorShulgin, Y.V.-
dc.contributor.authorZhnitov, Y.V.-
dc.contributor.authorGoncharov, B.S.-
dc.contributor.authorUgolnikov, S.V.-
dc.date.accessioned2022-09-03T14:32:03Z-
dc.date.available2022-09-03T14:32:03Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationШульгін Ю. В. Дослідження температурного режиму адіабатного твердіння бетонів різних марок / Ю.В. Шульгін, Я.В. Жнітов, Б.С. Гончаров, С.В. Угольніков // Збірник наукових праць Українського державного університету залізничного транспорту : тези доповідей 77-ї Міжнародної науково-технічної конференції «Розвиток наукової та інноваційної діяльності на транспорті». – Вип. 151 (1). – С. 81-82.uk_UA
dc.identifier.issn1994-7852 (print); 2413-3795 (online)-
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/10819-
dc.description.abstractВиробництво залізобетонних шпал характеризується насиченістю процесів теплової обробки, які суттєво впливають на якість та собівартість виробів. Найефективнішим методом прискорення твердіння бетону на сьогодні залишається теплова обробка, яка дозволяє виробу за декілька годин набути необхідної міцності. Термообробка здійснюється за допомогою різних джерел тепла, серед яких водяна пара, димові гази, електроенергія та ін. Установки теплової обробки бетону постійно удосконалюються із застосуванням енергоінтеграційної комбінаторики теплових агентів.-
dc.publisherУкраїнський державний університет залізничного транспортуuk_UA
dc.titleДослідження температурного режиму адіабатного твердіння бетонів різних марокuk_UA
dc.title.alternativeTemperature regime investigation of adiabatic concrete hardening of different brandsuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Випуск 151. Т. 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shulgin.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.