Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11051
Title: Проблеми впровадження автоматизованих систем управління з підтримкою прийняття рішень у комплексах гіркової автоматизації
Other Titles: Problems of introduction automated control systems with decision support in hump automation complexes
Authors: Куценко, Максим Юрійович
Муштай, Н.В.
Kutsenko, M.Y.
Mushtai, N.V.
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Куценко М. Ю. Проблеми впровадження автоматизованих систем управління з підтримкою прийняття рішень у комплексах гіркової автоматизації / М.Ю. Куценко, Н.В. Муштай // Інтелектуальні транспортні технології : тези доповідей 2-ої міжнародної науково-технічної конференції (27-29 квітня 2021 р.). – Харків : УкрДУЗТ, 2021. – С. 141-142.
Abstract: Якісно новий рівень у забезпеченні безпеки функціонування систем гіркової автоматизації під час експлуатації може бути досягнутий при використанні нових інформаційних технологій, у тому числі систем підтримки прийняття рішень, автоматизованих інформаційно-плануючих і контрольно-діагностичних засобів, призначених для автоматизації технічного обслуговування і ремонту гіркових пристроїв, а також комп’ютерного аналізу результатів роботи обладнання і персоналу. Особливо це актуально на даний час в умовах, що характеризуються серйозними кризовими явищами у світовій економіці, і, як наслідок, прагненням до економії різних видів ресурсів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11051
Appears in Collections:Інтелектуальні транспортні технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kutsenko.pdf972.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.