Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11086
Title: Досвід застосування математичного моделювання при закріпленні ґрунтових основ будівель методом ін'єкції розчинів
Other Titles: Experience in using mathematical modeling to strengthen the soil foundations of buildings by injecting solutions
Authors: Ватуля, Гліб Леонідович
Лобяк, Олексій Вікторович
Павлюченков, Михайло Васильович
Петренко, Дмитро Григорович
Воскобійник, О.П.
Vatulia, G.L.
Lobiak, O.V.
Pavliuchenkov, M.V.
Petrenko, D.G.
Voskobiinyk, O.P.
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Ватуля Г. Л. Досвід застосування математичного моделювання при закріпленні ґрунтових основ будівель методом ін'єкції розчинів / Г.Л. Ватуля, О.В. Лобяк, М.В. Павлюченков, Д.Г. Петренко, О.П. Воскобійник // Проблеми надійності та довговічності інженерних споруд і будівель на залізничному транспорті : тези доповідей 9-ої міжнародної науково-технічної конференції (17-19 листопада 2021 р.). – Харків : УкрДУЗТ, 2021. – С. 95-96.
Abstract: Дослідження в області математичного моделювання ґрунтових основ будівель і споруд придбали сьогодні особливо актуального значення [1,2]. При первинному проектуванні це пов'язано, як правило, з дедалі більшою складністю нових споруд і збільшенням навантажень на фундаменти. Для експлуатованих будівель і споруд зростає необхідність прийняття технічних рішень щодо закріплення ґрунтів основ з метою запобігання розвитку деформацій аварійного характеру або захисту основ від небезпечних природних чи техногенних процесів. У даній роботі представлені основні результати комплексної дослідницької роботи по стабілізації крену будівлі, що включає детальне обстеження, моделювання в середовищі програмного комплексу, а також розробку технічних рішень щодо закріплення ґрунтів на підставі аналізу НДС.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11086
Appears in Collections:Проблеми надійності та довговічності інженерних споруд і будівель на залізничному транспорті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vatulia.pdf1.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.