Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11099
Назва: Індустріальні парки як основа післявоєнного економічного відродження промисловості України
Інші назви: Industrial parks as the basis of the post-war economic revival of Ukrainian industry
Автори: Дикань, Володимир Леонідович
Dykan, V. L.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Дикань В. Л. Індустріальні парки як основа післявоєнного економічного відродження промисловості України / В. Л. Дикань // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали 18-ї науково-практичної міжнародної конференції (2-3 червня 2022 р.). – Харків : УкрДУЗТ, 2022. – С. 20-22.
Короткий огляд (реферат): Події останніх місяців завдали колосального нищівного удару національній безпеці, економічній та соціальній сфері України. Розширення меж збройного конфлікту і розгортання повномасштабних бойових дій на території країни повністю паралізували роботу більшості вітчизняних підприємств і привели до руйнування галузеформуючих промислових об’єктів, транспортної інфраструктури, науково-дослідного і освітнього секторів, інших економічно і соціально значущих об’єктів країни. Вартість знищених інфраструктурних активів України лише за останні місяці оцінюється в 100 млрд дол., а загальні втрати української економіки через війну перевищили 600 млрд дол. Як результат і так не готова до нових потрясінь економіка України крок за кроком втрачає можливості для відновлення власних базових секторів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11099
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфрастуктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dykan.pdf1.46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.