Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11174
Назва: Застосування технології «Цифровий близнюк» для виробництва та логістики
Інші назви: Application of digital twin technology for production and logistics
Автори: Харламова, Олена Миколаївна
Kharlamova, О.М.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Харламова О. М. Застосування технології «Цифровий близнюк» для виробництва та логістики / О.М. Харламова // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали 18-ї науково-практичної міжнародної конференції (2-3 червня 2022 р.). – Харків : УкрДУЗТ, 2022. – С. 256-258.
Короткий огляд (реферат): Оскільки Інтернет речей (IoT) останніми роками стає все більш поширеним, технологія Цифрових близнюків привертають велику увагу. Цифровий близнюк — це віртуальне уявлення, яке реплікує фізичний об‘єкт або процес протягом певного періоду часу. Ці інструменти безпосередньо допомагають скоротити час виробництва та ланцюга поставок для створення бережливого, гнучкого та розумного виробництва та ланцюга поставок. Нещодавно у виробничих і логістичних системах було впроваджено посилене машинне навчання для створення платформ підтримки прийняття рішень для створення комбінації бережливого, розумного та швидкого виробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11174
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфрастуктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kharlamova.pdf1.48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.