Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11188
Title: Розвиток екологічного підприємнитва в територіальних громадах як фактор підвишення якості життя населення
Other Titles: Development of environmental enterprise in territorial communities as a factor of improving the quality of life of the population
Authors: Соломніков, Іван Володимирович
Харченко, Ольга Володимирівна
Жернова, Є.В.
Solomnikov, I.V.
Kharchenko, O.V.
Zhernova, E.V.
Issue Date: 2022
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Соломніков І. В. Розвиток екологічного підприємнитва в територіальних громадах як фактор підвишення якості життя населення / І.В. Соломніков, О.В. Харченко, Є.В. Жернова // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали 18-ї науково-практичної міжнародної конференції (2-3 червня 2022 р.). – Харків : УкрДУЗТ, 2022. – С. 331-333.
Abstract: За роки незалежності в Україні екологічні проблеми наростали і нині стали наріжним каменем забезпечення якості життя для населення територіальних громад. Забруднення навколишнього середовища через нагромадження побутового сміття, спалювання відходів та екологічно небезпечні види діяльності створює загрози, як для здоров‘я людей, так і для забезпечення їх добробуту. Поряд з цим соціально-економічна криза в світі та безпосередньо в нашій країні призвела до втрати робочих місць і зниження рівня зайнятості населення у кожній територіальній громаді, що вкрай негативно відбивається на рівні благополуччя, а в подальшому матиме соціально небезпечні наслідки. Вирішити окреслене коло проблем можливо на основі широкого впровадження екологічного підприємництва в територіальних громадах.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11188
Appears in Collections:Міжнародна транспортна інфрастуктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Solomnikov.pdf1.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.