Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11200
Title: Вольтододатковий перетворювач для активної фільтрації та стабілізації вихідної напруги перетворювального агрегату постійного струму
Authors: Семененко, Олександр Іванович
Семененко, Юрій Олександрович
Супрун, Олександр Данилович
Одєгов, Микола Миколайович
Keywords: вольтододатковий перетворювач
фільтрація
стабілізація
напруга
струм
випрямляч
трифазний трансформатор
обмотка
Issue Date: 2021
Publisher: Державне підприємство “Український інститут інтелектуальної власності”
Citation: Пат. № 149487 Україна Вольтододатковий перетворювач для активної фільтрації та стабілізації вихідної напруги перетворювального агрегату постійного струму / винахідники : О. І. Семененко, Ю. О. Семененко, О. Д. Супрун, М. М. Одєгов ; володілець : Український державний університет залізничного транспорту ; представник : С. В. Панченко ; заявл. 18.05.2021 ; опубл. 15.12.2021, Бюл. № 50.
Abstract: Вольтододатковий перетворювач для активної фільтрації та стабілізації вихідної напруги перетворювального агрегату постійного струму приєднаний послідовно до основного діодного багатопульсного випрямляча, що живиться від вторинної обмотки трифазного трансформатора, первинна обмотка якого приєднана до трифазної мережі змінного струму, має систему керування, на вхід якої, як сигнал зворотного зв'язку, подається напруга перетворювального агрегату з конденсатора вихідного аперіодичного фільтру, а вихідні сигнали подаються для керування силовими ключами перетворювача, причому що складається з двох некерованих і двох керованих двоопераційних силових ключів, зібраних за однофазною мостовою схемою, в діагональ якої увімкнений конденсатор ємнісного накопичувача енергії постійного струму, яку він отримує від додаткового діодного трифазного мостового випрямляча, що живиться від вторинної обмотки трифазного трансформатора, первинна обмотка якого приєднана до трифазної мережі змінного струму.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11200
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
patent149487.pdf177.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.