Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11327
Назва: Створення ресурсо- та енергозберігаючих композицій вaжких бетонів на основі шлаків
Автори: Костюк, Тетяна Олександрівна
Вінниченко, Варвара Іванівна
Плугін, Андрій Аркадійович
Борзяк, Ольга Сергіївна
Єфіменко, Артем Сергійович
Kostyuk, Т. А.
Vinnychenko, V. I.
Plugin, A. A.
Borziak, O. S.
Iefimenko, A. S.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Створення ресурсо- та енергозберігаючих композицій вaжких бетонів на основі шлаків / Т. О. Костюк, В. І. Вінниченко, А. А. Плугін, О. С. Борзяк, А. С. Єфіменко // Енергоефективність на транспорті : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції (18-20 листопада 2020 р.). - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - С. 77-79.
Короткий огляд (реферат): Енергозберігаючі та ресурсозберігаючі технології у сучасному будівельному матеріалознавстві займають одне з провідних місць наукових досліджень і програм. Цементні в’яжучи у виробництві сучасних будівельних матеріалів при зведенні будівель і споруд є одними з головних складових композиційних матеріалів. Їх заміна у бетонах і розчинах на шлакові композити є актуальною зaдaчею. Актуальність обумовлена тим, що цей напрям є ресурсозбурігаючим завдяки заміні речовин природного походження відходами. На виробництво цементу витрачається енергія, a при заміні цементу шлаком ця енергія не витрачається зовсім, тобто вона зберігається.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11327
Розташовується у зібраннях:Енергоефективність на транспорті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kostyuk.pdf383.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.