Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11464
Назва: Програмування сенсорних панелей Magelis
Автори: Ушаков, Михайло Віталійович
Бутенко, Володимир Михайлович
Дата публікації: 2021
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Програмування сенсорних панелей Magelis : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, курсового та дипломного проектування / укладачі : М. В. Ушаков, В. М. Бутенко ; кафедра автоматики та комп’ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків, 2021. - 36 с.
Короткий огляд (реферат): Призначено для здобувачів вищої освіти першого (магістр) та другого (бакалавр) рівнів факультету ІКСТ за спеціальностями 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», 123 «Комп’ютерна інженерія» та 273 «Залізничний транспорт», освітні програми «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», «Спеціалізовані комп’ютерні системи», «Комп’ютерна інженерія транспортних систем», «Комп′ютерні інформаційно-управляючі системи», «Організація контролю систем керування рухом поїздів» денної та заочної форм навчання. Відомості, наведені в лабораторній роботі, можуть бути використані в курсовому та дипломному проектуванні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11464
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.